برگزاری کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز
برگزاری کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز
آرمان تبریز- در راستاي استقرار مدل تعالي سازي EFQM-2013 و حركت در زمينه تعالي، دوره آموزشي تربيت ارزياب و ارزيابي معيارهاي مدل EFQM-2013  با حضور مسئولين، متولیان و تسهیلگران و اعضای کمیته ها و کارگروههای تعالی منطقه 8 عمليات انتقال گاز در تبريز برگزار شد.

آرمان تبریز- در راستای استقرار مدل تعالی سازی EFQM-2013 و حرکت در زمینه تعالی، دوره آموزشی تربیت ارزیاب و ارزیابی معیارهای مدل EFQM-2013  با حضور مسئولین، متولیان و تسهیلگران و اعضای کمیته ها و کارگروههای تعالی منطقه ۸ عملیات انتقال گاز در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛  دراین دوره آموزشی که بمدت دو روز بطول انجامید، عبدالحمید اقتداریان، مدرس و مشاور مستقل مدیریت، اطلاعات مبسوطی دررابطه با ارزشها و مفاهیم بنیادین سرآمدی، اهداف جایزه ملی تعالی سازمانی، دلایل استفاده سازمانها از مدل EFQM و ویژگی های یک ارزیاب حرفه ای و توانمند را مطرح و در جمع فراگیران مورد بحث و تبادل نظرقرارداد.

اقتداریان با اشاره به مدل های تعالی سازمانی یا سرآمدی افزود: این مدل به عنوان ابزار قوی برای ارتقاء عملکرد سازمان به کار گرفته شده و با بکارگیری این مدل ، ضمن اینکه یک سازمان می تواند میزان موفقیت خود را در اجرای برنامه های بهبود در مقاطع مختلف زمانی مورد سنجش و ارزیابی قرار دهد، می تواند عملکرد خود را با سایر سازمانهای مشابه و بویژه بهترین آنها در صنعت مقایسه کند .

وی اظهارداشت: سازمان متعالی سازمانی است که با اجرای رویکردها و فرآیندهای مناسب به نتایج خوب دست یابد و ارتباط منطقی بین رویکردها و نتایج حاصله برقرار سازد و با تلاش مداوم برای استقرار رویکردها و بهبود مستمر آنها در جهت تحقق اهداف حرکت کند.

مدرس این دوره، ایجاد فضای رقابتی، تشویق بنگاه ها برای انجام عملیات خودارزیابی و شناخت نقات قوت و زمینه های قابل بهبود خود و ایجاد فضای لازم برای تبادل تجربیات موفق بنگاه ها و سازمانها را از اهداف جایزه ملی تعالی سازمانی برشمرد.

اقتداریان در ادامه ضمن اشاره به سطوح تعالی افزود: سطوح تعالی، سازمانها را در دستیابی به تعالی متمایز می کند و میزان موفقیت آنها را در دستیابی به تعالی، نشان می دهد و در این میان گواهی تعهد به تعالی، تقدیرنامه های تعالی در ۵ سطح، تندیس های بلورین, سیمین و زرین به ترتیب از سطوح تعالی سازمان می باشد.

در ادامه کارگاه آموزشی، شرکت کنندگان با شیوه های آموزش و ارزیابی ارزیابان، اهم وظایف ارزیابان، منطق رادار و موارد دیگر، آگاهی یافته و دیدگاههای خود را در قالب پرسش و پاسخ مطرح نمودند.