علیرغم مساوی، تراکتور کماکان صدرنشین است
علیرغم مساوی، تراکتور کماکان صدرنشین است
آرمان تبریز: روز جمعه گذشته 22فروردین 1404 تیم مدعی شماره یک قهرمانی لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران در یک بازی نچندان مطلوب در ورزشگاه نصیری شهر یزد برابرچادر ملو تن به مساوی  دو بردو داد تا با پیروزی پرسپولیس برابر نساجی وسپاهان مقابل مس رفسنجان فاصله امتیازات این دو تیم برای رسیدن به تراکتور کاهش یابد.
به گزارش آرمان تبریز، دیدار دوتیم چادرملو و تراکتورکه در چهارچوب دیدارهای هفته بیست و ششم لیگ برتربرگزارشد، شاید کمتر کسی فکر می‌کردکه این دیدار بسیار جنجالی وپرهیاهوباشد، به طوری که برخی تماشاگران روی سر علیرضا بیرانوند دلار تقلبی ریختند و علیه او شعار دادند، این جو به بازی هم کشیده شد و حتی به دلیل جو ورزشگاه و شعارهای برخی تماشاگران تیم چادرملو، داور بازی را در دقیقه۱۲ متوقف کرد.
در دقیقه ۱۹ یک اشتباه در سمت چپ باعث شد تا حبیبی‌نژاد صاحب توپ شود. او به شکلی استثنایی عارف آقاسی، ایگور پوستونسکی و دانیال اسماعیلی‌فر را دریبل زد و به شکلی دیدنی دروازه را گشود تا چادرملو خیلی زود از حریف خود پیشی بگیرد.
 تراکتور که برای جبران گل خورده تلاش می‌کرد، در دقیقه۲۸ با شوت سنگین تومیسلاو اشتراکالی صاحب موقعیت شد که این توپ با واکنش ادسون ماردن به کرنر رفت.
حملات تراکتور برای رسیدن به گل مساوی در دقیقه۴۲ به نتیجه رسید و روی یک حرکت ترکیبی دانیال اسماعیلی‌فر وسانتر وی از کنار خط عرضی  روی دروازه سبب شد تا امیرحسین حسین‌زاده با یک ضربه سر دروازه تیم چادرملو را باز کند..
امیرحسین حسین‌زاده در حالی که قصد خوشحالی مقابل تماشاگران یزدی را داشت، با ممانعت مدافع چادرملو مواجه شدو هواداران چادرملو هم با پرتاب بطری اعتراض خود را نشان دادند. پس از خوشحالی جنجالی حسین‌زاده، ایگور پوستونسکی از هواداران تیم چادرملو عذرخواهی کرد.
نیمه اول این بازی پرتنش با نتیجه تساوی یک‌بریک  به پایان رسید.
نیمه دوم این دیدار هم جذاب شروع شد، در دقیقه۵۶ ایگور پوستونسکی ارسال خود را از روی نقطه کرنر روی دروازه فرستاد و سعید محمدی‌فرد به اشتباه دروازه تیم خودی را باز کرد تا تراکتور پیش بیفتد.
 چادرملو بعد از این گل عقب نرفت و در دقیقه۶۱ روی حرکت رودریگز و خطای علیرضا بیرانوند، چادرملو صاحب یک ضربه پنالتی شد. او هم پنالتی را به سمت راست زد و بیرانوند را فریب داد تا نتیجه دوباره مساوی شود.
در دقیقه ۸۴ امیرحسین حسین‌زاده بعد از فریب بازیکن چادرملو شوت خود را به سمت دروازه زد اما واکنش دیدنی ادسون ماردن باعث شد تا این توپ گل نشود..
نگاهی به چگونگی گلها
=========
(دقیقه ۱۹): یک اشتباه در سمت چپ باعث شد تا هادی حبیبی نژاد صاحب توپ شود. او به شکلی استثنایی عارف آقاسی، ایگور پوستونسکی و دانیال اسماعیلی فر را دریبل زد و به شکلی دیدنی دروازه تراکتوررا بازکرد.
 (دقیقه ۴۲): روی یک حرکت ترکیبی وغافلگیرانه دانیال اسماعیلی فر توپ را از آن خود کرد و از کنار خط عرضی سانتر خود را روی دروازه فرستاد و امیرحسین حسین زاده با یک ضربه سر دروازه تیم چادرملو را گشود.
 ( دقیقه ۵۶): ایگور پوستونسکی ارسال خود را از روی نقطه کرنر روی دروازه چادرملو فرستاد و سعید محمدی فرد به اشتباه دروازه تیم خودی را باز کرد تا تراکتور پیش بیفتد.
 (دقیقه ۶۱): در حالی که روی حرکت رودریگز و خطای علیرضا بیرانوند، چادرملو صاحب یک ضربه پنالتی شد. همین بازیکن با شلیک تماشایی از نقطه پنالتی و فریب بیرانوندتوپ  را به سمت راست زد ، تا نتیجه دوباره مساوی شود.
تراکتور: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ایگور پوستونسکی، ریکاردو آلوز، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی(مهدی شیری-۶۶)، تومیسلاو اشتراکالی(دوماگوی دروژدک-۶۵) و امیرحسین حسین‌زاده
سرمربی: دراگان اسکوچیچ
                                  🖌حبیب چرندابی