دیدار فرماندار  شهرستان هشترود از بیمارستان امام حسین (ع) و نشست صمیمی با مدیران و همکاران 
دیدار فرماندار  شهرستان هشترود از بیمارستان امام حسین (ع) و نشست صمیمی با مدیران و همکاران 
آرمان تبریز _فرماندار  هشترود و  بخشدار  نظرکهریزی در اولین روز از سال جدید، با حضور در بیمارستان، ضمن تبریک سال نو به بیماران و کادر درمان، از وضعیت بیمارستان نیز بازدید کردند .
 به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛ در این بازدید فرماندار هشترود  با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و شب های قدر با حلول سال نو و بهار طبیعت اظهار امیدواری کرد که برکات شب قدر و توجّهات مولی‌الموحدین در طول سال شامل حال همه مردم باشد و ضمن آرزوی سلامتی عاجل برای بیماران، خاطرنشان کرد :که همدلی و حمایت از جامعه بیمار، یکی از اولویت‌های مسئولان است.
در این دیدار که  دکتر علیزاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و  دکتر اعلمی ریاست بیمارستان و  رستمی مدیر بیمارستان همراه بود،علاوه بر تبریک سال نو، مراسم افطاری نیز   در جمع پرسنل بیمارستان برگزار شد.
 توجه ویژه فرماندار  و دلجویی و قدردانی  از پرسنل زحمتکش بیمارستان بی تردید باعث دلگرمی و مجاهدت مضاعف ایشان در خدمت رسانی به شهروندان عزیز خواهد شد. حسنی  همچنین بر لزوم استمرار حمایت‌های ویژه از بیمارستان‌ها در جهت بهبود شرایط درمانی و رفاهی بیماران تأکید کرد.
گفتنی است :  در این دیدار تعدادی از همکاران به طور ویژه مورد موهبت و تکریم فرماندار محترم قرار گرفتند.
در پایان این مراسم فرماندار هشترود  باحضور در پایگاه فوریت های پزشکی ۱۱۵ شهرستان، از کادر ساعی و زحمتکش فوریتهای پزشکی نیز تجلیل کرد .